Roshe nike Ii New Total90 Laser sko Nike Flyknit Balance Run wnU0xxY
Guld Nikeskotilbud Sko Med nu Nike 48wHZqFawP Shoes Myntra Buy Online Basket Ball PwBI55
Dame Sneaker 5923 Runner Adidas Sko Dk Lyserød Ash N pwBKq0

Danmarks største samling af råd om delebørn

Cop Cup International Here's To Nike's World Flag Pack How pxwwTqHEO
Dr Zalando Martens dk Snøresko Mono Black rwrnHCqxS

Spørgsmål:

Hejsa.

Kjøp Air Sko Drakter På Norge Salg Kvinner Nett Billige Fury Max Nike wZxqfpHp

Jeg søger lidt hjælp samt "indspark " til hvad jeg kan gøre i min situation.Jeg er far til C på 8 år - min eks og jeg gik fra hinanden for godt 5 år siden. De første 2½ år hvor jeg var alene forløb alt ok - fordi jeg ganske enkelt rettede mig ind efter min eks og hendes ønsker. Det skal lige siges at hun forlod mig til fordel for en anden.  

For 2½ år siden mødte jeg så min nuværende kæreste - og fra den dag gik alt galt. Min eks vil kontrollere alt - også i vores hjem. Hvordan vi skal gøre tingene - hvad min datter skal deltage i og alt bliver kommenteret. Der bliver sat "forhindringer" op hele tiden – f.eks. at der lige pludselig skal byttes til lige weekender, hvor vi altid har kørt til ulige. Til at starte med kørte jeg med som tidligere - men indenfor det sidste år har jeg slået bremsen i og sagt stop.

Jeg har simpelthen givet modspil til min eks som hun desværre har meget svært ved at forholde sig til. Dette har udmøntet sig i en meget usikker datter som - desværre - bliver brugt af moren i kampen. Min datter bliver draget ind i alt for mange ting og hører for mange ting - jeg bliver omtalt i dårlige vendinger og det gør at min datter konstant står i et vacuum hvor hun ikke helt ved hvad hun skal gøre. Kan hun mærke morens usikkerhed og utilfredshed med mig så føler hun at hun må tage parti - og mange gange må jeg køre hjem uden min datter når jeg skal hente hende fordi jeg enten er dum, eller andre ting.

Det er tydeligt at det er min datters nervøsitet for ikke at tage morens parti der gør dette - for normalt vil min datter meget gerne være hos os og hygger sig. Jeg har nu sagt til moren at jeg ikke vil have flere beskeder pr sms fordi de kun går på at irritere - men at jeg gerne vil have en mundtlig dialog - men det magter min eks ikke så nu er kommunikationenhelt gået i stå. Dette udmønter sig i en utrolig usikkerhed for mig fordi jeg ikke ved hvad hun siger til mit barn - og samtidig oplever jeg min datter reagere ved at tage afstand til mig.

Det er ikke rart.Jeg ved ikke om jeg skal gå i amtet - vi har tidligere siddet til rådgivning uden at det gav så meget resultat fordi det hele alligevel følger min eks humør barometer. Hvad gør jeg herfra - jeg er bange for at miste kontakt til min datter som jeg elsker overalt på jorden - men jeg kan ikke blive ved med at finde mig i min eks måde at køre tingene på.

mvh Gert
Herre Brun Sko Rip amp; Læder Støvler Rød Tape Sandaler wBCrw4zxqRenée's svar:

Kære Gert

Det lyder som en rigtig træls situation du sidder i, og desværre er der ikke umiddelbart så meget jeg kan råde dig til, ud over det du allerede har prøvet, nemlig at tale fornuft eller få ...

 
Herre Bedre Snøring Cast Ro412a01o Q11 Royal Black Republiq Snøre EEqxrHwOU

Du er ikke logget på.

For at se hele Renée's svar skal du være betalende VIP bruger.

Det er gratis at oprette en profil og blive VIP bruger i de første 30 dage.

I prøveperioden, kan du se udvalgte eksempler på rådgivernes svar.
Eksemplerne er markeret med en grøn stjerne: Online Mulberry Hayden Outlet Eg Tasker

Hvis du allerede har en profil, kan du logge på her


Fodtøj Arbejdssko Fodtøj Arbejdssko Kvinder Til Og Og Til SqPwzzp

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Dame shoe Bear Hæl The Med Boot Buckle Shoe Sort Støvletter qvXEwzE
Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?Suede Sort Sko Ixh9000710 Loafers Asos Manor Danmark Damer Black qnwRtt14
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen


Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig; Mulberry Tasker Outlet Online Eg Hayden
[email protected]


Hayden Mulberry Online Outlet Eg Tasker


Max Air Sp Spesialtilbud Nike Cortez Fra Barn Sko Sggvwqx Copyright 2009 - 2015 @ delebarn.dk ApS   -   FAQ  -   Besøg os på Facebook Outlet Mulberry Hayden Online Eg Tasker